





Pehametry
Pehametr marki Testo model 205

Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH i temperatury w mięsie z automatyczną kompensacją temperatury.
• zakres pomiarowy: 0…14 pH
• możliwość wymiany elektrody przez użytkownika
• zbiornik z żelem do przechowywania elektrody
• możliwość samodzielnej kalibracji w 1, 2 lub 3 punktach
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Pehametr marki Testo model 206-ph1

Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach.
- idealny do pomiaru pH cieczy
- zintegrowany czujnik do automatycznej kompensacji temperatury
- pojemnik z elektrolitem żelowym
- wytrzymała, wodoodporne etui TopSafe (IP68)
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Pehametr marki Testo model 206-ph2

Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
- zakres pomiarowy: 0 … 14 pH i 0…+60°C
- możliwość wymiany elektrody przez użytkownika
- elektroda pH2 do żywności
- żel do przechowywania
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Zestaw startowy pehametr Testo 205

Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH i temperatury w mięsie z automatyczną kompensacją temperatury.
• zakres pomiarowy: 0…14 pH
• możliwość wymiany elektrody przez użytkownika
• zbiornik z żelem do przechowywania elektrody
• możliwość samodzielnej kalibracji w 1, 2 lub 3 punktach
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Zestaw startowy pehametr Testo 206-ph1

Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach.
- idealny do pomiaru pH cieczy
- zintegrowany czujnik do automatycznej kompensacji temperatury
- pojemnik z elektrolitem żelowym
- wytrzymała, wodoodporne etui TopSafe (IP68)
- możliwość wymiany elektrody przez użytkownika
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Zestaw startowy pehametr Testo 206-ph2

Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
- kompaktowy miernik pH z elektrodą penetracyjną
- odporny na kurz i zabrudzenia dzięki futerałowi TopSafe
- nie wymagająca konserwacji sonda żelowa
- funkcja zatrzymania wyniku po stabilizacji pomiaru
Dostępność: Dostępny
Wysyłka w: 3 dni